Brillefin åpnet sommeren 2022 i som den eneste brillebutikken i Kristiansand som er kjedeuavhengig og ikke medlem av et innkjøpssamarbeid.  


Hos oss er du som kunde er i fokus. Din øyehelse er viktig for deg og for oss. Derfor har vi gode og tygge synsundersøkelser. Vi leverer kvalitetsprodukter til gode og fornuftige priser, og vi skal yte god service slik at du skal føle deg trygg og ivaretatt.


Vi har et godt og variert brilleutvalg i alle kategorier og prisklasser - fra det helt rimelige, til det mer eksklusive. Vi vil veilede deg på en trygg og god måte i ditt valg av nye briller.


Vi holder til i et lyst og fint lokale i Tordenskjolds gate 11,  på Slottet, øverst i Markens gate.

Våre ansatte

Andreas Bergh

Optiker / Butikkeier

Bakgrunn:

Er tredje generasjons optiker.

Opprinnelig fra Kirkenes, men har mye av oppveksten fra Kristiansand. Har gått siste del av barneskolen til og med videregående skole i Kristiansand. I skoleferiene kunne det bli jobbing i hans fars butikk i Trondheim.


Utdanning:

Optikerutdannelse med kontaktlinsekompetanse i København, Danmark. Utdannelsen hadde mye fokus på barn og samsyn. 


Arbeidserfaring:

Synsam, Brilleland (under utdannelsen), jobbet i 2 Specsavers butikker før han åpnet sin egen Specsaversbutikk (Franchise) i Oslo. 

Etter 12 år var det på tide med en forandring, og i 2022 gikk turen tilbake til det glade sørlandet for å hjelpe andre med å bli brillefin ;) Katrin Bergh

Assisterende butikk-sjef, innkjøps-, markedsføringsansvarlig og kundeveileder


Utdanning:

Katrin er utdannet innen regnskap.


Arbeidserfaring:

Har erfaring fra dagligvarebutikk og klesbutikk, i tillegg til at hun har jobbet 3 år som assisterende butikksjef i en brillebutikk i Oslo. Katrin er opptatt av mote og design. Hun er veldig flink til å veilede i valg av briller.